Нашата приказна...

Компанијата “Супер Хит” ДООЕЛ е синоним за квалитетна и современа изработка на Т-shirt и Поло маици,трикотажа, ХТЗ и спортска опрема, во која е втемелено долгогодишното искуство.
Модната конфекција “Супер Хит” од Радовиш е основана далечната 1972 година, како занаетчиски дукан, за подоцна да прерасне во семеен бизнис.
Од 2012 год, по трансформацијата на “Супер Хит“ од фамилјарна фирма,
“Супер Хит “ДООЕЛ Радовиш продолжува да опстојува во сопственост на едно лице. Менаџирана од страна на г-дин Усеин Асанов.
Компанијата “Супер Хит” ДООЕЛ има свој производствен погон во Радовиш, кој се протега на 3000 м2 и нов магацински простор, кој поседува најголем лагер на Т-shirt и Поло маици, од околу 300000 парчиња.
Производството се одвива со најсовремена технологија и потполно обезбедени производни услови според сертифицирани европски стандарди.
Гаранцијата за високиот квалитет на производите е главна одлика на“Супер Хит “ДООЕЛ Радовиш, со што се обезбеди соработка со повеќе големи брендови и компании во земјава и надвор од неа, претежно низ Европска унија.
Најголемиот дел од својот производствен капацитет е ориентиран за извозни цели, со што во стопанството на Р.С. Македонија, компанијата котира како извозно ориентирана.
Наша цел е навремено и квалитетно да се испорачат производите до Нашите клиенти.
“Супер Хит “ДООЕЛ Радовиш продолжува и опстојува понатаму!

Што нудиме за вас?

Работно време

Понеделник:08-16ч
Вторник:08-16ч
Среда:08-16ч
Четврток:08-16ч
Петок:08-16ч
Сабота:08-14ч
Недела:Затворено

Кариера

Ако сте заинтересирани за соработка, ве молиме контактирајте не преку нашата е-маил адреса:

info@superhit.com.mk

Close Koшничка
Close Допаднати продукти
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории